Leren crossbody tas

De crossbodytas is een klassieke stijl die al zo lang bestaat als we tassen dragen. Ze zijn chic, on-trend, en vooral comfortabel. Maar het kan moeilijk zijn om te weten hoe je een crossbody tas op een effectieve manier kunt dragen In tegenstelling tot een gewone tas die je kruiselings of aan weerszijden van je lichaam kunt dragen, heeft een crossbodytas twee handvatten, zodat je je handen ergens kwijt kunt als je de tas als een handtas of rugzak draagt.


Hierdoor is de stijl smaller aan de voor- en achterkant in vergelijking met een traditionele crossbody, wat betekent dat het moeilijker is om bij spullen in de voorvakken te komen zonder het betreffende item te blokkeren met je heupen. Zelfs iets simpels als één hand gebruiken tijdens het lopen vereist enige creativiteit om het effectief te doen.
Gelukkig zijn er een aantal trucs om elke crossbodytas er geweldig uit te laten zien. Bekijk deze tips om te leren hoe!

Dragen van crossbody

De cross-body tas is een van de meest populaire stijlen omdat hij bij elk lichaamstype past. Het is bedoeld om te worden gedragen als een crossbody tas en het is een van de meest veelzijdige tassen die je kunt bezitten. Hij is er in veel verschillende stijlen en ontwerpen, waarvan er veel in dit artikel aan bod komen. Hier zijn een paar tips over hoe je een Ga cross-body tas kunt stylen die bij jou past.

Kies een crossbody die bij je lichaamstype past.

Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is makkelijk te vergeten als het gaat om het kiezen van de perfecte tas. Iedereen heeft een ander lichaamstype, dus als u tussen twee maten in zit, neem dan een grotere maat zodat hij comfortabeler zit. Als u zeer smalle heupen of dijen hebt, kunt u beter kijken naar de kortere modellen, zodat u de tas gemakkelijker kunt dragen op uw kortere frame.

Draag altijd een rugzak als u een crossbody draagt.

Als u geen rugzak draagt, draagt u de tas waarschijnlijk niet goed. De rugzak moet zich aan de voorkant van uw torso bevinden, met de riemen over één schouder. Als u de tas draagt als een handtas met riemen over uw lichaam, zal het gewicht geconcentreerd zijn in uw heupen, buik en onderrug – niet de juiste plaats om het te plaatsen. Als u vaak in treinen en bussen zit en uw rug wilt beschermen, kies dan voor een crossbodytas met een clip aan de achterkant die u kunt verwijderen als u onderweg bent. De meeste crossbodytassen hebben deze functionaliteit.

Draag hem op de juiste manier: Dump de cross-body tas.

Er zijn een paar tasstijlen die ideaal zijn voor dagelijks gebruik, maar ze zijn te saai om de steunpilaar van iemands tas te zijn. Daarom raden we je aan een ander ontwerp te kiezen – een die creatiever en leuker is. Als je een crossbodytas hebt, draag je hem meestal als een rugzak en draag je hem als een tas op je rug. Dit is de verkeerde manier om hem te dragen – je oefent onnodige druk uit op je schouders en rug. Probeer dit eens: Doe je tas aan zijn eigen schouderband en draag hem als een schoudertas. Hierdoor lijkt de tas veel langer en heeft u een betere ondersteuning voor uw rug.