Gouden sieraden Rotterdam

Alle gouden sieraden die u wilt dragen moeten in de eerste plaats van goud zijn, omdat zuiver goud niet kan worden gekneed of gevormd en zijn zuiverheid verliest. Het goud en elke legering die goud bevat, worden als goud beschouwd. Gouden voorwerpen die u wilt dragen moeten ook 18/10 zijn, omdat dit het niveau van goud is dat zijn zuiverheid nog heeft behouden. Controleer dit aan de hand van de hoeveelheid op het etiket.

Materiaal

Een ander ding om te overwegen bij het kiezen van goud als het materiaal voor op maat gemaakte sieraden is de lengte van het monster. Een tekort aan goud in de vorm van gouddeeltjes tot het sieraad zal waarschijnlijk leiden in een lage glans. Ook is het beter niet verbaasd te zijn als een verkoper beweert dat een sieraad geplatineerd is, want dit is gewoon een andere manier om een stempel op het sieraad te drukken. Alles wat minder is, zal minder dan perfect zijn.

De grenzen van goud en platina plating worden uitgedrukt in getallen zoals 99,9% en 99,99%. Alles onder deze limieten wordt als perfect beschouwd, terwijl alles boven deze limieten als onvolmaakt wordt beschouwd en bekend staat als Britannia. Als u een sterling zilveren sieraad overweegt, moet u zich bewust zijn van de Britannia beperkingen.

 

Gewicht 

Een ander ding om uit te kijken op de gulden middenweg in gewicht is de ringmaat. Volgens de International Standards Association worden de ringmaten uitgedrukt in twee opvallende cijfers in veelvouden van 10. Bijvoorbeeld, SI / II, IIII / IV, II / V. / XIX. U zult merken dat deze cijfers veel getallen bevatten. In dit geval stellen de cijfers de twee opvallende veelvouden van 10 voor, die afgerond zijn tot het dichtstbijzijnde tiende karaat.

Om de maximale waarde van peridot te weten te komen, moet u iets weten over de manier waarop goud wordt gemeten. In principe wordt goud gemeten als een verhouding tussen de hoeveelheid metaal in grammen en de hoeveelheid goud zelf. Dat betekent dat stel dat er 100 gram goud is, de hoeveelheid grafiet in de legering gelijk zal zijn aan 92,5 gram goud.

De manier waarop dit wordt gedaan is dat een staaf goud in een opstelling met Nikkel wordt gebracht. Het percentage grafiet in dit voorbeeld zal 12,5% zijn en de hoeveelheid nikkel is 1100. Dus, de formule is:

22% grafiet + 12,5% nikkel

 

Hoeveelheid 

De hoeveelheid goud bepaald door de hoeveelheid grafiet PLUS de hoeveelheid nikkel geeft u de volledige hoeveelheid goud bepaald door de hoeveelheid grafiet.

Bijvoorbeeld, als de goudwaarde 2000 CAD per gram is, dan zou de formule zijn:

2000 GOUD x 10 X (12,5%) = 2400 CAD

Waarbij "X" de hoeveelheid goud is die wordt bepaald door de hoeveelheid grafiet PLUS de hoeveelheid nikkel.

 

Er zijn zoveel verschillende manieren om de kwaliteit van goud te bepalen. Dit zijn slechts een paar van de basisprincipes die u kunnen helpen bij het verkrijgen van de stukken die u wilt tegen de prijs die u wilt.

Wij hebben zelf goeie ervaring met een juwelier in Rotterdam om mooie gouden sieraden te kopen.