Ameisen kaufen

Ameisen kaufen als huisdier is een geweldige manier om meer insecten in uw huis te krijgen. In feite kunt u er zo veel krijgen als u wilt! Een mierennest kan tot 25 miljoen individuen huisvesten, en ze zijn gemakkelijk onder controle te houden.

Je ziet ze misschien als ongedierte, maar het zijn eigenlijk behulpzame wezens met speciale behoeften. Ze moeten sociaal zijn en in kolonies leven die gestructureerd en veilig zijn.
Als u op zoek bent naar een mier voor uw huis, lees dan verder voor alles wat u moet weten over mierenbezit!

Wat zijn mieren?

Mieren zijn groot, gevleugeld, en meestal omnivoor. De meeste soorten zijn sociale insecten, en ze staan bekend om hun grote kolonies die ze vormen met anderen van hun soort. Ze zijn ook bekend om hun unieke vermogen om uitgebreide nesten te bouwen met een gespecialiseerde constructie, waaronder tunnels, kamers, en richels. Alle soorten mierennesten kunnen enkele tot meer dan 25 miljoen individuen huisvesten. Het zijn zeer intelligente insecten, die kunnen worden getraind als hulpdieren. Mieren worden vaak als huishond gehouden, waarbij de Argentijnse miersoort de voorkeur geniet.

Hoe koop je een mier als huisdier?

Mieren zijn er in veel verschillende soorten, dus je zult zorgvuldig onderzoek willen doen om er zeker van te zijn dat je de juiste als huisdier krijgt. Een paar dingen om in gedachten te houden: Mieren zijn niet duur om als huisdier aan te schaffen. Je zult moeten zorgen voor een ruime, gemakkelijke en veilige omgeving voor je nieuwe mierenvriend. Een kooivrije behuizing is ideaal. De mier moet met de hand worden grootgebracht door een professional. U dient zich vertrouwd te maken met alle gezondheids- en gedragsproblemen die zich kunnen voordoen bij uw nieuwe huisdier.

Dingen die je moet weten voor je een mier als huisdier neemt.

Andere mierensoorten zijn het hele jaar door actief, terwijl sommige soorten alleen in de wintermaanden actief zijn. Sommige mierensoorten, de zogenaamde tapijtmieren, komen alleen voor in Noordoost-Aziƫ. Je zult er ook zeker van willen zijn dat je weet hoe je je nieuwe vriend moet voeden en verzorgen.

Houd er rekening mee dat je, in tegenstelling tot sommige andere soorten insecten, een mier die een probleem heeft gevormd niet kunt meenemen en ergens anders neerzetten. Dit komt omdat de kolonie een precedent schept voor de hele gemeenschap en jonge mieren uit het nest worden verwijderd als ze worden geboren. Bovendien kunt u niet zomaar een mier van de grond oprapen en in een potje doen. Dit wordt beschouwd als vandalisme en kan leiden tot juridische stappen.

Waar kun je mieren als huisdier krijgen?

Pets at Home, een Britse dierenwinkel, biedt een breed scala aan mogelijkheden om verschillende wilde en tamme diersoorten als huisdier te krijgen. U kunt naar mieren zoeken op ras, soort, grootte en gezondheid. U kunt ook levende mieren kopen in dierenwinkels en online. U zult waarschijnlijk een aanzienlijke winst moeten betalen, dus bedenk hoeveel u bereid bent te betalen.