Griekse kruiden

 

Voor sommigen van ons die in een high-tech wereld leven, kan het gemakkelijk zijn om te geloven dat er geen tijd is voor traditionele ingrediënten en oude technieken als het gaat om het maken van voedsel. Dat lijkt een oneerlijke manier om te oordelen, toch? Nou, niet per se. Als je erover nadenkt, zijn de meeste voedingsmiddelen waar we van houden meestal gemaakt met eenvoudige ingrediënten en low-tech processen. Zo simpel is het! En kruiden zijn geen uitzondering. In feite, als u uw basisbereiding beschouwt als uw 'basics' (a.k.a., uw eerste gang), dan zou u gemakkelijk al uw gerechten moeten kunnen kruiden door er gewoon aan te denken. Dat komt omdat er dit jaar zoveel fantastische manieren zijn om je maaltijden met kruiden te kruiden! De Griekse kruiden zorgen voor een unieke smaak in deze saus. Van het toppen van eieren met chipotle-pepers of het sauteren van uien in gember- of knoflooksaus tot het infuseren van wijn in bier of kruiden in visvariaties, wij hebben een lijst met de beste manieren waarop je dit jaar je gerechten kunt kruiden.

Sla de croutons over!

Als je op zoek bent naar een lichte, vers-van-de-desk-of-winkel-fruitons smaak die zowel pittig als gewoon is, moet je het recept voor sponzen bekijken. Voor iets substantiëlers ga je voor de croutons van een winkel als Castello of Land O'Lakes. Als je op zoek bent naar een zwaardere smaak, ga dan voor de soufflés van een restaurant als Florentine of Papparone. Hoewel je deze altijd kunt vervangen door een andere smaak als je een zwaardere smaak wilt, is dit een geweldige manier om een beetje anijs aan je soufflés toe te voegen.

Fruitwormen

Fruitwormen zijn een geweldige manier om een beetje anijs aan je soufflés toe te voegen. Ze zijn minimaal bewerkt en hebben een goede zuurgraad. Deze zijn geweldig om een beetje smaak toe te voegen aan cocktails of om je eten op smaak te brengen. Het eten van de fruitwormen geeft niet alleen een geweldige smaak aan je eten, maar zorgt er ook voor dat je spijsvertering niet vol en saai wordt.

Voeg een beetje pit toe aan je eieren

Als u op zoek bent naar een beetje anijssmaak voor bij uw soufflés, kunt u proberen een vleugje zwarte peper of zelfs cayennepeper aan uw eieren toe te voegen. Dit kan handig zijn als u op zoek bent naar een intensere smaak. Wanneer u kruiden aan uw eten toevoegt, moet u rekening houden met de algemene smaak van uw gerecht. Als je te veel kruiden toevoegt, verstopt dat je poriën en zien je poriën er enorm uit.

Conclusie

Soufflés zijn een van de allerbelangrijkste maaltijden. Ze zijn de fusie van hartig en zoet waaraan het gerecht zijn naam ontleent, en ze worden gemaakt met goedkope ingrediënten. Probeer dit jaar veel van de geweldige manieren om uw soufflés te kruiden. Probeer verse ingrediënten zoals koriander en citroen, of geroosterde paprika's en kruiden toe te voegen voor een authentiekere smaak, of laat de suiker en het zout weg en ga voor een mildere smaak zoals cacao, koffie of rode wijn. Wil je leren hoe je thuis soufflés maakt, volg dan deze eenvoudige stappen: